پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

وقوع ۱۰ فقره حریق در جنگل های گیلان

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، از وقوع ۱۰ فقره حریق جنگلی در سطح پنج شهرستان خبر داد و گفت: مجموع مساحت درگیر بیش از چهار هکتار است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ محمد قربانی لرد با اشاره به افزایش دمای هوا و وزش باد شدید گرم در استان گیلان طی امروز، اظهار کرد: از صبح امروز تاکنون به دلیل وزش باد شدید جنوبی شاهد وقوع ۱۰ فقره حریق در سطح جنگل های استان بودیم.

وی ۹۵ درصد عامل این حریق ها را انسانی شامل عمدی و غیر عمدی دانست و افزود: متاسفانه ساکنان حاشیه جنگل در این ایام سال اقدام به سوزاندن خار و خاشاک و ضایعات باغات خود می کنند و لذا شاهد سرایت آتش به جنگل در شرایط وزش باد هستیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، با بیان اینکه اراضی جنگلی شهرستان های تالش، ماسال، لنگرود، رودبار و سیاهکل درگیر حریق شده است، گفت: شاهد آمادگی صد درصدی نیروهای حفاظتی بودیم و لذا کلیه حریق ها در لحظه مهار شده است.

قربانی لرد، از تداوم اطفای حریق در سه شهرستان تالش، سیاهکل و لنگرود خبر داد و اضافه کرد: مجموع مساحت درگیر با حریق بیش از چهار هکتار بوده که دو هکتار مربوط به تالش و مابقی مربوط به چهار شهرستان دیگر است؛ البته عملیات اطفاء همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به شمالی شدن وزش باد و کاهش نسبی دما از اواخر امشب، خاطرنشان کرد: کلیه نیروهای حفاظتی و امدادی و آتش نشان و بسیجی و مردمی در سطح عرصه ها هستند و اجازه گسترش آتش را نمی دهند و به احتمال زیاد تا پایان امروز شاهد اطفاء کامل حریق ها خواهیم بود.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه خسارتی به جنگل های پهن برگ وارد نشده و حریق در کف جنگل رخ داده است، یادآور شد: مردم در صورت مشاهده هرگونه دود و آتش در اراضی جنگلی با شماره ۱۵۰۴ تماس بگیرند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار